Vă rugăm să citiți următorii termeni și condiții de utlizare care guvernează utilizarea acestui website de către dumneavoastră. Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a serviciilor pe site-ul banater.ro

Acest site este detinut de Banater Cont Expert, societate comerciala inregistrata la O.R.C.Timisoara cu nr. J35/3606/2008 avand CUI: RO24586960 , cu sediul in Strada Macilor nr.16, Timișoara, jud. TIMIS, functioneaza conform legislatiei române in domeniul sau de activitate.

Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Serviciile oferite spre vanzare vor fi insotite de factura fiscala si contract, conform legislatiei in vigoare.

Date cu caracter personal:

Banater Cont Expert se obliga sa respecte intocmai Regulamentul UE 679/2016 actualizat 2018, care se refera la prelucrarea datelor cu caracter personal. Cu alte cuvinte,iti respectam intimitatea si ne asiguram ca datele tale in deplina siguranta.

Dacă noi vă cerem să ne oferiți anumite date prin care să vă identificăm când utilizați acest site, atunci puteți fi sigur(ă) că acestea vor fi folosite numai în conformitate cu această politică de confidențialitate.

Tot ceea ce ne transmiti prin intermediul site-ului este confidential si va fi folosit doar pentru a-ti raspunde solicitarilor tale..

Putem colecta următoarele informații:

Numele și prenumele.
Informații de contact incluzând adresa de email.
Informații demografice precum localitate, cod poștal.

Prin oferirea acestor date iti dai consimtamantul ca datele tale cu caracter personal sa fie in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Noi nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile dumneavoastră personale către părți terțe decât dacă avem permisiunea dumneavoastră sau suntem obligați prin lege să facem asta.

Banater Cont Expert  poate modifica din când în când această politică, actualizând această pagină. Dumneavoastră ar trebui să revizuiți această pagină regulat pentru a vă asigura că sunteți de acord cu orice modificare.

Drepturile de autor

Continutul acestui site (texte, imagini, animatii, elemente de webdesign si programare) sunt proprietatea banater.ro si a furnizorilor sai. Orice tentativa de a copia, de a modifica sau sterge continutul site-ului fara a avea accesul sau permisiunea administratorilor va fi pedepsita conform legii in vigoare.

Confidentialitate

Banater Cont Expert respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Puteti vizita pagina magazinul nostru virtual fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. banater.ro se angajeazã sã nu transmitã datele personale ale utilizatorilor site-ului cãtre terti si sã le foloseascã numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. banater.ro nu încurajeazã SPAM-ul, nu furnizeazã adresa dumneavoastrã de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferã, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fãrã acordul dumneavoastrã explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul banater.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a banater.ro

Declinarea responsabilitatii

Ne straduim sa mentinem stocurile si preturile actualizate.Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate fata de eventualele modificari de preturi . Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Compania Banater Cont Expert isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Litigii

Orice litigiu aparut intre dumneavoastra (Clienti) si noi (Societate) se va solutiona pe cale amiabila.In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de pe langa Tribunalul Timisoara.